Cursus budgetteren is te leren

De laatste jaren komen steeds meer mensen in financiële problemen. Vaak heeft men onvoldoende inzicht in de inkomsten en uitgaven en geven ze meer geld uit dan er binnenkomt. Een goed inzicht in de eigen financiën is dan ook erg belangrijk.

De cursus ‘budgetteren is te leren’ helpt u dat inzicht te krijgen. Daardoor bent u beter in staat om uw persoonlijke financiën te beheren en te plannen. U leert zich te wapenen tegen onverwachte tegenvallers, schulden en andere financiële problemen.

Meer informatie

Gratis webinar wat te doen bij loonbeslag

Heeft u een werknemer met loonbeslag? U staat er zeker niet alleen voor. Ruim 62 procent van de werkgevers heeft te maken met werknemers met financiële problemen.

Onze budgetcoaches komen dit bijna dagelijks tegen bij onze klanten. Loonbeslag kan een aantal vervelende consequenties hebben voor u en uw werknemer

Meer informatie

Training huurders met betalingsachterstanden

Huurachterstanden komen steeds vaker voor. Een groeiend aantal mensen is niet in staat aan zijn financiële verplichtingen te voldoen. Veranderingen in de woon- , gezins- of werksituatie kunnen tot financiële problemen leiden en als er geen actie wordt ondernomen zullen de problemen toenemen. Wat kunt u voor uw klanten doen en hoe kunt u die problemen voor zijn? Tijdens deze training leert u op de juiste wijze om te gaan met betalingsproblemen en preventie als instrument in te zetten.

Meer informatie

Training werknemer met financiële problemen

Loonbeslag zorgt voor een financiële terugval bij uw werknemer. Rond moeten komen van een bijstandsinkomen is voor de meeste mensen een probleem. Alle vaste lasten en eventuele andere aflossingsverplichtingen gaan immers gewoon door. De kans is groot dat de werknemer hierdoor verder in de financiële problemen raakt. Het gevolg kan zijn dat de werknemer last krijgt van spanningen, slechter functioneert of zich ziek meldt. Allemaal gebeurtenissen die financiële consequenties hebben voor uw organisatie.

Tijdens deze training verkrijgt u kennis over de schuldhulpverlening en leert u welke acties u kunt ondernemen om te voorkomen dat de financiële situatie van een werknemer verslechtert.

Meer informatie

Waar bevinden onze coaches zich?

Een greep uit onze partners