Belastingspreekuur helpt jouw medewerkers

Het is alweer bijna maart en dat betekent dat de belastingaangifte voor de deur staat. Dat kan voor mensen, dus ook jouw collega’s, soms best spannend zijn. Dat heeft te maken met de materie: mensen vinden het nogal eens ingewikkeld, en dat maakt onzeker. Wat is de grens voor huurtoeslag? Heb ik daar recht op? Of vraag ik juist te veel aan? Moet ik dat terugbetalen en hoeveel dan? De toeslagenaffaire, rondom kinderopvang, die in de afgelopen maanden het nieuws beheerste werkt daarbij niet echt mee aan het wekken van vertrouwen. En dan zijn er nog tal van andere onderwerpen waar mensen zich vragen over kunnen stellen: klopt mijn voorlopige teruggave eigenlijk wel? Wat als ik minder ga werken? Hoeveel houd ik dan netto over?

Bied het Belastingspreekuur aan

Wil je jouw collega’s meer inzicht en duidelijkheid geven, en daarmee dus rust? Bied ze dan ons Belastingspreekuur aan. Eén van onze gecertificeerde budgetcoaches kijkt inhoudelijk mee. Zo voorkom je dat mensen kansen laten liggen waar ze wel recht op hebben óf dat ze te veel ontvangen wat later weer terugbetaald moet worden. Bovendien kun je als werkgever op afstand blijven en houd je de relatie met je werknemer zuiver, omdat je niet al te veel bij iemands privé-zaken betrokken bent. Daarnaast is er in dit gesprek ook ruimte om andere zaken te bespreken. Onze budgetcoaches herkennen als geen ander de signalen van iemand die financieel niet lekker in zijn vel zit. Zo kan een Belastingspreekuur de springplank zijn om er erger te voorkomen, bijvoorbeeld wanneer een collega schulden heeft, het overzicht kwijt is of al lange tijd gebukt gaat onder de stress van geldzorgen. 

Interesse?

Neem even contact met ons op. Bel met 085 – 273 58 41 of mail naar info@budgetcoach.nl. Door proactief met dit onderwerp aan de slag te gaan draag je bij aan het financieel fit houden van je medewerkers. En daarmee snijdt het mes aan alle kanten. We kijken uit naar je bericht.