Continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen? Dat kan!

We kunnen ons voorstellen dat het je zo nu en dan duizelt als je denkt aan alle regelingen die je vanuit je vakgebied moet onthouden en toepassen. Wees gerust, daarin sta je zeker niet alleen. In onze blogs richten we ons vooral op de financiële regelgevingen, die jij als kennisbron weer nodig hebt om een volwaardige gesprekspartner voor je niet financieel fitte collega te zijn. Deze wetten en regels veranderen bovendien continu. Denk alleen al aan de coronacrisis of aan Prinsjesdag van laatst… 

Je kennis op peil houden? Doe het samen met ons
Voor je het weet is de kennis waar je over beschikt alweer verouderd. Maar gelukkig doen we het samen, want daar kom je niet alleen verder mee, het is ook een stúk leuker. Daarom bieden we je regelmatig gratis webinars. Ook raden we je aan om ons gratis e-book te downloaden. Je vindt er waardevolle informatie over veel verschillende onderwerpen die te maken hebben met coachen van je medewerkers. Denk aan het belang van preventieve maatregelen, op een juiste manier het gesprek aan kunnen gaan en praktische tips die je in de breedste zin van het woord helpen om je medewerkers zo goed mogelijk te begeleiden.

Besteed je najaar goed: volg die ene leuke opleiding
Heb je nog vragen na het lezen van ons e-book, neem dan vooral contact met ons op. We denken graag met je mee. Budgetcoach.nl biedt coaching op het gebied van budget en scheiding en we zijn actief in het veld van jobcoaching, waarin we begeleiding naar passend werk bieden. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor advies over preventie en schuldhulp. Wanneer je net wat verder wil gaan, dan volg je bijvoorbeeld de opleiding begeleiden van ondernemers met schulden, of de opleiding tot budgetcoach of schuldhulpverlener. Maar ook een training om financiële problemen bij medewerkers te voorkomen, te signaleren en waar mogelijk op te lossen behoort tot de mogelijkheden. Of je kiest voor de cursus budgetteren is te leren. Het kan allemaal, net als het volgen van het gratis webinar dat je leert hoe je om kunt gaan met een medewerker die financiële problemen ervaart. Een overzicht van alle voornoemde opleidingen vind je hier. Wil je graag even vrijblijvend overleg met een van onze professionals, dan kan dat natuurlijk ook. Maak een vrijblijvende afspraak.