De Amersfoortse verzekering vergoed afspraak budgetcoach voor ondernemers

De Amersfoortse verzekering vergoed afspraak budgetcoach voor ondernemers


Dat je als ondernemer behoefte kunt hebben aan een financiële check of door middel van schulden er niet meer uit komt en hulp nodig hebt, dat begrijpen ze bij de Amersfoortse. Zij vergoeden dan ook met hun Doorgaanmodule voor ondernemers €250,- voor een gesprek met een budgetcoach bij budgetcoach.nl. en daar zijn wij erg trots op!

Het volgende zegt de Amersfoortse over hun verzekering voor ondernemers:

“Klanten vertrouwen op jouw inzet en energie. Dus kun jij ze geen aandacht meer geven door je gezondheid of door plotselinge problemen thuis? Dan gaan je klanten misschien naar een ander. Daarom zorgt de dekking van de Doorgaanmodule ervoor dat je gezond kunt blijven, dat je weer sneller op de been bent en dat jij je aandacht beter bij je werk kunt houden”.

Bekijk de verzekering hier.

Als grondlegger van budgetcoaching zijn wij trots dat steeds meer zorgverzekeraars de dienst budgetcoaching vergoeden. Wij streven ernaar dat dit standaard vergoed wordt door alle zorgverzekeraars en dus beschikbaar voor iedereen.

Geldzorgen kunnen vele gevolgen hebben: betalingsachterstanden, betalingsregelingen en schuldhulpverlening, psychische en gezondheidsproblemen, huisuitzetting, maatschappelijke opvang en ontzetting uit de ouderlijke macht. Laat het niet zo ver komen en werk preventief met een budgetcoach.

Kennis en intelligentie alleen zijn niet genoeg om uit de financiële problemen te komen. Ook mensen met een goede opleiding en een goed inkomen kunnen in moeilijkheden komen omdat ze even niet opletten of zaken voor zich uitschuiven. Dat geldt zeker op momenten dat het leven tegenzit, zoals bij een echtscheiding, faillissement of ontslag.

Kortom genoeg redenen om snel en adequaat te handelen bij financiële problemen en budgetcoaching beschikbaar te maken voor iedereen!

Waar kunnen wij u mee helpen? Wij werken samen met gemeenten, financiële instellingen, particulieren, zorgverzekeraars, woningcorporaties en werkgevers.
Met onze landelijke dekking en meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij snel, gemakkelijk en op maat hulp bieden.

Lees hier wat wij voor u kunnen betekenen