Eenmalige uitkering medewerker

Eenmalige uitkering medewerker, loont dat?

We krijgen veel aanmeldingen van organisaties die zich aansluiten bij Budgetcoach.nl. Ontzettend mooi om te zien dat deze organisaties zich inzetten voor de belangen van de medewerker en in zoveel mogelijke manieren willen ondersteunen in deze financieel moeilijke tijden. Veelal zetten een budgetcoach traject in voor de medewerker in combinatie met training en bieden daarbij een eenmalige uitkering aan.

Krijgt de medewerker ook een huur- en zorgtoeslag en het kindgebonden budget? Dit heeft gevolgen voor het jaarinkomen. Stijgt het inkomen? Dan dalen de toeslagen en als gevolg daarvan kan het zijn dat je medewerker te maken kan krijgen met een terugbetaling aan het eind van het jaar. Dit wil je uiteraard voorkomen.

Wat kun je doen? Attendeer de medewerker hierop. Wijs de medewerker op de mogelijkheid van het bijstellen van de toeslagen. Via de website van de belastingdienst kan er een proefberekening gemaakt worden en kan er bekeken worden of de eenmalige uitkering van invloed gaat zijn op de toeslagen. Via deze link kunnen wijzigen in de toeslagen aangebracht worden.
Laat preventief samen met een budgetcoach een herberekening maken om de gevolgen goed inzichtelijk te maken of om de toeslagen bij te stellen.

Herinnering 01 september 20:00 uur: Gratis webinar meer rust door financieel bewust

De belangstelling voor het webinar is groot. Ook kregen we meerdere malen de vraag: ‘Is de webinar anoniem te volgen?’ Ja, de webinar is anoniem te volgen, mits je geen vragen live via de chat stelt. Er is geen deelnemerslijst aanwezig. Meld je dus gerust (anoniem) aan. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar dus meld jezelf of een collega tijdig aan.

Budget- en energiecoach Bart voorziet je graag van de tips om houvast te creëren in deze financieel moeilijke tijden.

Komt de datum niet uit? Meld je alsnog aan en ontvang de gratis terugkijklink.

Deel deze gratis webinar in je netwerk op intranet, nieuwsbrief of neem mee in (digitale) overleggen.
Samen pakken we geldzorgen aan!

Training HR, leidinggevende en/of werkgevers

Snel kunnen schakelen als je een medewerker met geldzorgen signaleert, hoe je dit het beste aanpakt, welke gesprekstechnieken je hiervoor gebruikt en hoe je ervoor zorgt dat de gehele organisatie hetzelfde doel nastreeft, namelijk je medewerker financieel fit krijgen én houden.

We vertellen je graag alles over schulden bij de medewerker, loonbeslag en de gevolgen voor de werkgever en uiteraard hoe je dit kunt voorkomen en hoe budgetcoaching het verschil kan maken voor jouw medewerkers. We delen graag de best practices met je. Vraag deze praktische workshop aan die we zowel digitaal als klassikaal geven. Uiteraard stemmen we graag de workshop af op jouw organisatie.