Nieuwe manager van budgetcoach.nl

Nieuwe manager van budgetcoach.nl René

Rene oosterveer
Sinds 01 juni is René Oosterveer in dienst getreden bij Budgetcoach.nl in de rol van manager operations. Door zijn ruime creditmanagement ervaring binnen de deurwaardersbranche, energie, telecom en woningcorporaties brengt hij verdere kennis en kunde bij ons bedrijf. Hoe help je de klant van NIET betalen naar betalen?

Hierin zorgt een aanmaning soms voor betaling, maar veel klanten hebben hulp nodig. Ondersteuning van een budgetcoach geeft de klanten de nodige ruimte en vaardigheden waardoor de betaling volgt. Ook bij loonbeslagen biedt budgetcoach.nl ondersteuning van werknemers & werkgevers waardoor financiële problemen vroegtijdig worden opgelost. Het voorkomt uitval en ziekteverzuim van de werknemers en zorgt voor duurzame oplossingen.

“Budgetcoach.nl is ambitieus en staat voor kwaliteit en innovatie. Het team bestaat uit gepassioneerde mensen met hart voor de klant. Ik ben trots om hieraan een bijdrage te mogen leveren.”

Graag maak ik kennis met u! Neem contact op met mij voor meer informatie: 072 – 540 91 75 / info@budgetcoach.nl

Bij budgetcoach.nl kijken wij uit naar de samenwerking met René als ervaren manager. Met zijn heldere visie en oplossingsgerichte houding is hij de juiste sparring-partner voor onze opdrachtgevers.

Budgetcoach.nl & Learncare Academy

Budgetcoach.nl en haar zusterorganisatie Learncare Academy hebben inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in de sociaal financiële branche.
Learncare Academy leidt professionals op voor de praktijk. Door de unieke combinatie met haar zusterbedrijf Budgetcoach.nl weet Learncare Academy als geen ander welke eisen en competenties de arbeidsmarkt stelt aan goed opgeleide professionals.

Deze professionals zet budgetcoach.nl in geheel Nederland in, zodat er snel hulp geboden kan worden zonder wachttijden. Samen met onze klanten zoeken wij naar een totaaloplossing. We helpen mensen het beste uit zichzelf te halen door hen actief te laten participeren binnen een traject. Onze klanten zijn onder andere, werkgevers, zorgverzekeraars, banken, gemeenten en woningcorporaties. Met onze ervaring denken wij graag met u mee hoe u onze coaches kunt inzetten om (problematische) financiële problemen te voorkomen en te verhelpen.