Preventieve maatregelen onmisbaar voor financiële rust

Preventieve maatregelen onmisbaar voor financiële rust

Een goed project begint met een goed plan. En zo is het ook met een financieel gezonde huishouding. Ook dat is een project, al is het er weliswaar één zonder einddatum. Met budgetcoach.nl hebben we al honderden bedrijven, en dan specifiek hun medewerkers, geholpen om de zaken financieel weer op de rit te krijgen. Steeds vanuit een duidelijk plan. Want dat is het vertrekpunt naar financiële rust. Met meer dan 40 coaches verspreid over heel Nederland, is er altijd wel een professional bij jou in de buurt. 

Voorkom loonbeslag door preventie
We helpen concreet met preventieve maatregelen, zoals het voorkomen van loonbeslag en, wanneer er eenmaal schulden zijn ontstaan, het begeleiden van werknemers met schulden. Dat doen we door budgetcoaches, jobcoaches en scheidingscoaches in te zetten. Deze ervaren coaches leiden we op via ons opleidingsbedrijf Learncare Academy

Koppeling theorie en praktijk
Ons instituut staat sinds jaar en dag bekend als gerenommeerd sociaal financiële opleider van Nederland. Dankzij het ruime aanbod van virtuele en klassikale lessen, examens, webinars en masterclasses combineren we theorie en praktijk met als doel zoveel mogelijk mensen een gelukkig, schuldenvrij leven te bieden.