Samenwerking met SAM-app

Samenwerking met SAM-app


Wij zijn de samenwerking gestart met SAM-app. SAM is dé APP voor persoonlijke ontwikkeling, jouw eigen coach in je tas of broekzak.

SAM wil zoveel mogelijk mensen meer levensgeluk bieden door in balans te zijn. SAM biedt een persoonlijk en toegankelijk platform, waarmee iedereen zelf op een laagdrempelige manier aan zijn of haar eigen levensgeluk (dus zowel werk als privé) kan werken, op alle belangrijke thema’s in het leven.

Wat ook voor werkgevers erg interessant is, omdat daardoor o.a. de duurzame inzetbaarheid wordt vergroot. Voor werknemers is de SAM app bovendien eenvoudig te gebruiken, mede door de Nederlandse taal en omdat ze op elk gewenst moment, op elke plek, in eigen tijd en tempo met de door professionele coaches aangeboden informatie aan de slag kunnen, zonder het gevoel dat er vanuit de werkgever wordt meegekeken.

Waarom deze samenwerking?

Budgetcoach.nl en Learncare Academy willen hieraan een maatschappelijke bijdrage leveren, o.a. door tips en online oefeningen aan te bieden over ‘hoe om te gaan met schulden, sparen en structuur’ op de SAM app onder het thema ‘financiën’. Voor bedrijven organiseren wij tevens workshops en coaching over dit en andere thema’s.

Je kunt al direct starten met een online gratis challenge: Mijn administratie op orde in 12 stappen.

Download de APP