Schuldhulpverlening kan 50% goedkoper

Schuldhulpverlening kan 50% goedkoper en sneller (binnen enkele uren)

Budgetcoach.nl introduceert Sofincare ‘sociaal-financiële zorg’, een online platform voor snelle en professionele hulp bij financiële en sociaal-psychische problemen.
Zonder wachttijden of reiskosten persoonlijke hulp bij financiële en psychische problemen vanuit het eigen huis 24 uur per dag 7 dagen in de week tegen lage kosten.
Budgetcoach.nl gelooft dat de kracht van internet ervoor kan zorgen dat hulp beter, klantvriendelijker, goedkoper en sneller wordt. Het internet met al zijn voordelen spreekt veel mensen aan. Mensen hebben recht op persoonlijke en opmaat gemaakte hulpverlening. Het is niet meer van deze tijd dat je voor een afspraak pas over drie weken terecht kunt, vrij moet vragen op je werk en daarbij reistijd en reiskosten moet maken voor een afspraak van een half uur.
Cliënt aan het roer

Deze veranderende situatie vraagt om innovatieve concepten waarin de cliënt zelf een actievere rol speelt. Geen hulpverleners die alles voorkauwen en een cliënt die pas in actie komt wanneer dat gevraagd wordt. De cliënt staat zelf aan het roer.
Eigen beveiligde persoonlijke pagina

Vanuit deze pagina kan cliënt 24 uur per dag 7 dagen in de week aan de slag met toegevoegde zelfmanagement modules o.a ‘budgetteren is te leren’ of direct een afspraak maken met zijn persoonlijke budgetcoach of maatschappelijk werker, via chat, webcamgesprek of telefoon op een tijdstip dat het de cliënt uitkomt.
Online hulpverlening heeft veel voordelen:

  • vanuit huis, vertrouwd achter de eigen computer
  • optimale privacy
  • cliënt hoeft niet bang te zijn een bekende tegen te komen zoals in een fysieke wachtkamer
  • binnen het beveiligd platform van Sofincare krijgt iedereen een persoonlijke pagina
  • binnen enkele minuten contact, chatten, webcamgesprekken of telefoon met de persoonlijke coach (budgetcoach, debtcoach of Maatschappelijk werker)
  • geen dure reistijd en reiskosten
  • milieuwinst