Tot 5 februari nog early bird tickets van € 159 voor € 129 voor event Week van het Geld

Wist je dat 1 op de 12 kinderen in armoede leeft? Dat zijn ongeveer 2 kinderen per klas… Schrijnend en verdrietig vinden we dat! En daarom willen wij jou in deze ‘Week van het geld’ uitnodigen om, vanuit je rol als leidinggevende, hr-manager of hr-medewerker, sámen met ons het verschil te maken.

We bieden je graag volop inspiratie om geldzorgen aan te pakken. Bij jezelf, bij een ander of vanuit je vak. Misschien zie je als leidinggevende wel signalen bij de ene collega, maar weet je niet goed hoe je in kunt grijpen. Of werk je als hr-manager en zie je vanuit eerder gelegde loonbeslagen bij collega’s welke impact geldzorgen op het leven van mensen heeft. En wellicht wil je graag meer preventief aan de slag binnen je organisatie, maar merk je dat het taboe ook bij jou nog wel een rol speelt. Je vindt het misschien best lastig om op een correcte manier door de schaamte van mensen heen te breken, zonder dat je iemand voor het blok zet. Terwijl je wél heel goed weet dat vroegsignalering beter werkt dan achteraf aan de slag gaan. Bijvoorbeeld als iemand zich langdurig ziek meldt als gevolg van slepende geldzorgen…


Ook voor medewerkers volop inspiratie

Ook juist voor deze medewerkers biedt dit event volop inspiratie. Zo krijg je onder andere het krachtige verhaal te horen van Giovanna, bekend van de NPO-serie ‘Waar doen ze het van?‘ Samen met haar budgetcoach Nienke vertelt ze haar dappere verhaal over hoe zij weer uit de schulden is gekomen en nu een echte budgetexpert is geworden. Dit kan nét het zetje zijn voor jouw medewerker om ook hulp te vragen.

Workshop Life events

En wat denk je van de interessante lezing over life events, gegeven door onze ervaren docent Bart Seegers:
Hij staat stil bij de mogelijke financiële gevolgen van een life event en bij wat je in een eerder stadium zou kunnen doen, om beter voorbereid te zijn op een vrijwel zekere inkomensterugval. 

We krijgen, op één of andere manier, allemaal met geld, zorgen daarover of juist financieel fit zijn te maken. Inschrijven voor het event doe je hier.

Claim nú voordelig je early bird ticket (t/m 05-02 slechts € 129) voor een inspiratiesessie met o.a. Annemarie van Gaal 

Dit ontvang je

  • 2 dagen vol inspiratie met als topsessie Annemarie van Gaal. Zij is ondernemer, investeerder, auteur én bekend van verschillende televisieprogramma’s als Dubbeltje op zijn kantCrisis in de tent en Dragons’ Den.
  • 4 PE-punten (in aanvraag).
  • Tijdens de live sessies mogelijkheid tot het stellen van vragen via de chat.
  • 2 weken gratis alle sessies terugkijken met een replaylink. Kan je niet bij alle sessies zijn? Dat is dus geen probleem! 
  • Ontmoet andere deelnemers in networkrooms

Vind je 2 dagen veel? Of heb je moeite met kiezen? Je hoeft niet álles te volgen, pik er gewoon uit wat je leuk of interessant vindt.

Help jij mee om geldzorgen uit de taboesfeer te halen?

Het taboe doorbreken en financiële gezondheid bereiken voor iedereen. Want dat verdient élk mens, jong of oud. Laat je daarom in de week van het geld inspireren door maar liefst 8 sessies met als topsessie Annemarie van Gaal. Binnenkort volgt het complete programma met daarin meer interessante sprekers. Reserveer de tijd 10:00 uur t/m 16:00 uur alvast in je agenda op 29 en 31 maart!

Wie kan je nog meer verwachten?

De topdocenten van ons zusterbedrijf Learncare Academy: Bart Seegers en Robert Westphal. Verder vertelt René Oosterveer, betrokken bij ons zusterbedrijf Budgetcoach.nl, onder meer over de impact van loonbeslag. Ook deelt Giovanna di Stefano, bekend van NPO-serie ‘Waar doen ze het van?’ haar dappere ervaringsverhaal, zij is weer helemaal schuldenvrij. Ook Clairette van der Lans, betrokken vanuit het Ministerie van Financiën vertelt haar verhaal over het doorbreken van het taboe op geldzorgen. Verder deelt Senior Relatiebeheerder Ellen Baas, aanwezig namens de Belastingdienst informatie over actuele ontwikkelingen. Tot slot sluit ook Doorzaam aan. Zij vertellen over hoe financiële gezondheid bij uitzendkrachten te stimuleren. Een actueel onderwerp, zeker in de huidige, krappe arbeidsmarkt. En dan zijn we er nog niet: overige sprekers worden binnenkort bekend gemaakt!

Bomvol programma

Kortom, we bieden een bomvol programma vol interessante sprekers.  Ben je er ook bij?