Up-to-date blijven? Of je kennis verdiepen? Wij zijn er voor jou!

Up-to-date blijven? Of je kennis verdiepen? Wij zijn er voor jou!

Als je ons een beetje kent, dan weet je dat we bij Budgetcoach.nl inmiddels ruim 15 jaar ervaring hebben op het gebied van budgetcoaching, jobcoaching en scheidingscoaching. Daarnaast verlenen we gerichte maatwerkdiensten aan onze cliënten. Maar wat misschien nieuw voor je is, is dat je via onze andere organisatie, Learncare Academy, een groot scala aan opleidingen op het gebied van sociaal-financiële dienstverlening kunt volgen. Van budgetcoach tot schuldhulpverlener. En van tot debtcoach tot budget life planner. 

Theorie en praktijk versterken elkaar
Learncare Academy bestaat net als Budgetcoach.nl al meer dan 15 jaar en is in de loop der tijd uitgegroeid tot dé sociaal-financiële opleider van Nederland. En wat nu zo mooi is: door de theorie bij Learncare Academy te koppelen aan de praktijk die we binnen Budgetcoach.nl opdoen, kunnen we onze opleidingen altijd naadloos laten aansluiten op de nieuwste ontwikkelingen in het vakgebied. Dat maakt dat budgetcoaches en financieel adviseurs die door Learncare Academy zijn opgeleid, als geen ander weten wat er in de praktijk speelt. 

Uitgebreid aanbod
Vind jij het ook belangrijk ook je kennis up-to-date te houden? Of wil je je vakkennis verdiepen? Neem dan snel een kijkje bij ons opleidingsaanbod. Heb je vragen over onze opleidingen of wil je advies? Bel of mail ons gerust, we helpen je graag verder!