Voorkomen is beter dan genezen!

Voorkomen is beter dan genezen!

Veel schulden ontstaan doordat mensen het overzicht over hun financiële huishouding kwijt zijn geraakt. Door een budgetcoach in te schakelen zodra blijkt dat mensen hun financiële problemen zelf niet meer kunnen oplossen, kunnen ernstigere problemen worden voorkomen, zoals loonbeslag, ziekteverzuim of productiviteitsverlies. Want voorkomen is altijd beter dan genezen. 

Preventief helpen
Wist je bijvoorbeeld dat een gemiddeld loonbeslag 6 tot 24 maanden duurt? Dat de totale kosten van een werknemer met financiële problemen voor een werkgever maar liefst € 13.000 per jaar bedragen? En dat het verlies aan productiviteit van een werknemer met geldproblemen op minimaal 20% geschat wordt? Het is dus wenselijk om een budgetcoach preventief in te zetten om daadwerkelijke problemen te voorkomen. Als werkgever, HR-manager of leidinggevende kun je  daar in dus ook je werknemers preventief helpen.

Op allerlei manieren
Die preventieve hulp kun je op tal van manieren bieden. Bijvoorbeeld door een kennismakingsgesprek met een budgetcoach beschikbaar te stellen. Of door vrije inloopspreekuren op locatie, of een training budgetteren is te leren. Met onze jarenlange ervaring hebben wij bij Budgetcoach.nl inmiddels al tal van werkgevers in diverse branches van hulp voorzien. Deze ervaring nemen wij weer bij elke opdracht mee.

Totaaloplossing
Hierdoor kunnen we je bijvoorbeeld ook helpen aan een communicatieplan om budgetcoaching in de organisatie toe te passen, waarbij niet alleen budgetcoaching centraal staat, maar ook het trainen van HR-medewerkers, leidinggevenden of managers. Samen gaan we voor een totaaloplossing waarbij wij jou graag alle zorgen uit handen nemen.

De voordelen van budgetcoach.nl op een rij:

  • Meer dan 15 jaar ervaring en initiator in Nederland van de dienst budgetcoach
  • Ruime ervaring bij opdrachtgevers binnen diverse branches
  • Kennispartner op het gebied van preventie bij geldzorgen en schulden
  • Landelijke dekking van budgetcoaches
  • Binnen 5 dagen een budgetcoach thuis of op de werkvloer
  • KIWA/NEN-gecertificeerde budgetcoaches
  • Hoge kwaliteit van dienstverlening
  • Eén aanspreekpunt voor de opdrachtgever
  • Innovatieve oplossingen

Meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op, we vertellen je graag alles!