Zó help je jouw medewerkers financieel plannen

Dat 2021 een jaar vol financiële uitdagingen wordt, is inmiddels algemeen bekend. Zowel vanuit de politiek als praktisch gezien vanuit gezinnen is duidelijk dat de coronacrisis sporen nalaat. Ook op financieel gebied. Waar financiële planning altijd al belangrijk was, verdient het volgend jaar nóg meer aandacht. Hoe beter iemand, dus ook jouw medewerkers, zijn zaakjes financieel op orde heeft, hoe beter hij functioneert, zowel zakelijk als privé.

Help je medewerkers
Nu kunnen we ons voorstellen dat je meteen denkt dat medewerkers niet zomaar uit zichzelf een diepgaande financiële planning uit hun mouw schudden. Gelukkig hoeft dat ook niet, want jij als werkgever kunt daar een belangrijke rol in spelen. Zo is het altijd mogelijk om via ons bedrijf een gecertificeerde budgetcoach in te schakelen die je medewerkers in enkele uren op passend niveau bijpraat. Verwacht geen ingewikkelde, ellenlange berekeningen, maar gewoon praktische overzichten waarin men bijvoorbeeld de inkomsten en de uitgaven naast elkaar leert zetten. Ook kan onze budgetcoach vertellen over de voorzichtige manier waarmee je om dient te gaan met toeslagen vanuit de Belastingdienst. Of over… We gaan het gesprek over wat er speelt binnen jouw team of branche graag met je aan. 

Regeren is vooruitzien (en dat kunnen we samen)
Je zult merken dat er veel vragen zijn uit het team: wat gebeurt er met mijn netto-inkomen als ik eerder met pensioen gaan? Hoeveel houd ik eigenlijk over als ik meer ga werken? En wat betekent het als ik na zes maanden nog altijd ziek ben? Zie een bijeenkomst zoals boven beschreven als een service en mooi eindejaarscadeau naar je medewerkers. Regeren is immers vooruitzien. En dat is écht niet alleen aan Den Haag voorbehouden. Heb je interesse of wil je meer weten over de mogelijkheden die we bieden? Stuur dan een e-mail naar info@budgetcoach.nl of bel even rechtstreeks met 072-540 91 75. We kijken uit naar je bericht!