Budgetcoach

Geldzorgen kunnen vele gevolgen hebben: betalingsachterstanden, betalingsregelingen en schuldhulpverlening, psychische en gezondheidsproblemen, huisuitzetting, maatschappelijke opvang en ontzetting uit de ouderlijke macht.

Kortom genoeg redenen om snel en adequaat te handelen bij financiële problemen.

Meer informatie

Budgetcoach voor zzp’ers

Een eigen onderneming en schulden kunnen vervelende gevolgen hebben en mogelijk zelfs tot faillissement leiden. Als ondernemer heeft u weinig tijd om deze zaken naast uw bedrijfsvoering te regelen. Het is dan ook goed om op de korte- en lange termijn te kijken hoe u er financieel voor staat. Wat als er een grote klant wegvalt? Zijn mijn privé en zakelijke financiën goed gescheiden? Hoe zit het met mijn reserves? Een budgetcoach kijkt niet alleen op de korte, maar ook op de lange termijn mee. Op deze manier weet u wat u te wachten staat en kunt u gerust verder gaan met waar u goed in bent, ondernemen!

Meer informatie

Jobcoach

De komende jaren zullen veel mensen zich moeten omscholen om aan het werk te blijven. Als iemand zich wil omscholen zal hij kennis moeten hebben van de veranderende arbeidsmarkt om een goede keuze te kunnen maken voor zijn arbeidstoekomst. Onze jobcoaches kunnen daarbij uitstekend hulp bieden.

Meer informatie

Scheidingscoach

De kans dat een huwelijk strandt, is volgens het CBS zo’n 40 procent. Een scheiding is vaak een langdurig, emotioneel en kostbaar proces. Onze coaches zijn opgeleid volgens de Fiso-methode.

De Fiso-methode is speciaal ontwikkeld voor dit moeilijke en vaak pijnlijke proces. De Fiso-methode gaat uit van langetermijndoelen en een persoonlijke strategie om die doelen te bereiken. De meeste partners hebben veel dezelfde doelen: ze willen op termijn normaal met elkaar om gaan en goede ouders zijn voor de kinderen. Maar hoe doe je dat?

Meer informatie

Waar bevinden onze coaches zich?

Een greep uit onze partners