Nieuws Samenwerking met Schuldbemiddeling Nederland

Samenwerking met Schuldbemiddeling Nederland

Samenwerking met Schuldbemiddeling Nederland


Budgetcoach.nl ‘ieder mens is het waard om in te investeren’​en Schuldbemiddeling Nederland zijn een samenwerking gestart! Een samenwerking waar onder andere werkgevers en hun medewerkers baat bij hebben.

Budgetcoach.nl biedt specifieke diensten zoals budgetcoaching (ook voor ZZP’ers) en jobcoaching aan. Het leveren van een passende oplossing om tot een gedragsverandering te komen staat daarin centraal. Schuldbemiddeling Nederland richt zich op het vlot en duurzaam oplossen van schulden en komt in 95% van de situaties tot een succesvolle schuldoplossing.

De krachtige combinatie van budgetcoaching en schuldbemiddeling zorgt voor een duurzame oplossing. Dat doen we door niet alleen het schuldenprobleem op te lossen, maar ook het gedrag te veranderen wat tot het schuldenprobleem heeft geleid. Fijn dat we die oplossing ook nog eens landelijk dekkend kunnen bieden.

27 mei waren Hanneke Huurman en Jimmy Frerichs te gast bij Budgetcoach.nl om de samenwerking en werkwijze met Stephanie Hesterman en de verschillende budgetcoaches te bespreken. Aansluitend werden de handen geschut op een mooie samenwerking!