Coaching

Onze diensten

Budgetcoach.nl is een familiebedrijf dat mensen bewust wilt maken van hun kwaliteiten. Wij zijn grondlegger en bedenker van de dienst budgetcoaching. Met trots zijn wij al meer dan 15 jaar het financieel adviesbureau van Nederland. Door onze specifieke diensten zoals budgetcoaching, jobcoaching en scheidingscoach kunnen wij gericht maatwerk leveren.

Waarom kiezen voor budgetcoach.nl?

  • Grondlegger en bedenker van budgetcoaching
  • Binnen 5 werkdagen een coach aan huis, online of op de werkvloer
  • Landelijke dekking meer dan 40 coaches, altijd een coach in de buurt
  • Kiwa gecertificeerde coaches
  • Erkend sociaal financieel opleidingsinstituut Learncare Academy
  • Kundig en persoonlijk
  • Levert maatwerk afgestemd op de organisatie
  • Al meer dan 15 jaar dé kennispartner op het gebied van loonbeslag en geldzorgen
Afspraak maken
Coaching

Budgetcoaching

Iemand met geldzorgen ervaart veel stress. Bij een werknemer is bijvoorbeeld een duidelijk signaal een stijging van het ziekteverzuim en zelfs mogelijk disfunctioneren van de werknemer. De budgetcoach kan vroegtijdig de werknemer helpen door het verkrijgen van overzicht en door bijsturing van het gedrag. Dit geeft vooral rust, focus een en een vertrekpunt naar financieel herstel bij een werknemer.

Wij bieden hulp aan:

Naar budgetcoaching
Budgetcoaching

Jobcoaching

Het uitgangspunt van onze jobcoaches is mensen met of zonder baan te begeleiden naar (ander) werk. We gebruiken hiervoor een combinatie van huisbezoeken en eventueel online begeleiding.

Motiverende gesprekken zijn altijd een onderdeel van de jobcoaching. Gedurende het traject zal er worden begeleid en gestimuleerd om actief op zoek te gaan naar een baan. Het traject wordt afgestemd op de individuele mogelijkheden en eventuele belemmeringen met behulp van de volgende stappen. Doel van traject is het gezamenlijk vaststellen aan de hand van mogelijkheden, wensen en aandachtspunten.

 

Naar jobcoaching
Wat kan een werkgever betekenen voor de werknemer

Scheidingscoach

Onze scheidingscoaches maken gebruik van een door Learncare Academy ontwikkeld financieel en sociaal stappenplan. Dit is een methode waarbij partners die willen scheiden stapsgewijs en met een afgesproken vastgestelde termijn (maximaal drie maanden) op een aanvaardbare en respectvolle wijze uit elkaar kunnen gaan. De invulling van het stappenplan wordt samen met de partners opgesteld.

 

Naar scheidingscoach
Budgetcoach voor gemeenten