Staat financiële fitheid van medewerkers in 2020 op uw agenda?

Waarschijnlijk investeert u veel in duurzame inzetbaarheid voor u medewerkers of wilt u hiermee beginnen, maar heeft u ook aan de financiële fitheid gedacht in 2020? Uit onderzoek is gebleken dat 78 procent van de werknemers terecht wilt kunnen bij de werkgever met financiële zorgen. Dit is een groot percentage en indien u medewerkers heeft rondlopen met geldzorgen zal dit niet ten goede gaan van de productiviteit. Immers stress en concentratieproblemen liggen op de loer. In 2020 kunt u hier een verschil maken voor u medewerker en loonbeslagen voorkomen, wat u al gauw €250,- per dag scheelt!

eigenschappen van een schuldhulpverlener

Download de gratis gids voorkomen, signaleren en acteren bij financiële problemen van medewerkers

Weet u en/of de leidinggevende of HR bijvoorbeeld ook wat de signalen zijn bij financiële problemen? Kunt u dus ook loonbeslagen voorkomen?

Speciaal voor deze veelgestelde vragen die wij ontvangen hebben wij een gids ontwikkeld voor werkgevers/HR: Voorkomen, signaleren en acteren bij financiële problemen. Hierin treft u onder andere een compleet stappenplan aan; hoe signaleer je financiële problemen bij medewerkers, hoe ga je om met loonbeslag in de organisatie en hoe te handelen, en wat kunt u doen om geldzorgen te voorkomen?

Wilt u loonbeslag verminderen of uw medewerkers preventief helpen bij financiële zorgen?

Gratis E-book speciaal voor werkgevers en HR

Gratis

Voor deze vragen kunt u bij ons terecht en wij zullen bespreken hoe budgetcoaching verankerd kan worden in u organisatie, zodat u medewerker zich alleen met het werk hoeft bezig te houden zonder geldzorgen! Een bijkomend voordeel is dat de productiviteit verhoogd zal worden en het ziekteverzuim verlaagd.

Benieuwd naar onze aanpak?

Wij vertellen graag meer over onze werkwijze.

Samen gaan we kijken hoe dit het beste past binnen uw organisatie. 072 – 540 91 75 info@budgetcoach.nl.

 

Deel deze pagina