Over ons

Welkom! Wat leuk dat je kennis komt maken

Als 2 zussen staan wij aan het roer van de 2 familiebedrijven Learncare Academy & Budgetcoach.nl

We vinden het zeker niet vanzelfsprekend om met elkaar te mogen samenwerken. We zijn trots op het feit dat we een familiebedrijf zijn. We vinden het belangrijk dat ons bedrijf een familiesfeer uitademt en dat de medewerkers met elkaar omgaan als een grote familie. Dagelijks nieuwe mensen ontmoeten en van elkaar leren, is een van de redenen dat we ’s morgens met plezier aan ons werk beginnen.

Als familiebedrijf hebben we ook een duidelijk andere drijfveer dan traditionele bedrijven. Zeker, winst is belangrijk voor de continuïteit van de organisatie, maar niet onze belangrijkste drijfveer.

Met onze bedrijven willen wij een verschil maken in de levens van mensen. Iedereen heeft recht op een leven zonder armoede. Ons motto is dan ook: Ieder mens is het waard om in te investeren!

Missie & Visie

Het is onze levensmissie mensen te helpen bij het oplossen van hun financiële problemen. Waarom? Wij weten uit ervaring dat opgroeien in armoede niet niks is. Schaamte, doordat je noodgedwongen naar de voedselbank moet of het leven met schulden moet leiden.
Onze praktijkervaring nemen wij dan ook mee en hebben wij omgezet in daadkracht, want wij zijn hier met een duidelijke missie.

Het is ons doel om iedereen, zowel werknemer, leidinggevende, HR-verantwoordelijke, als werkgever, ervan bewust te maken dat ieder mens een waardevolle bijdrage levert aan de samenleving.

Wij helpen mensen met geldzorgen snel en kundig, een afspraak is binnen 5 werkdagen gemaakt. Waarbij we zorgen dat de dienstverlening altijd op maat gemaakt is door een professionele coach in de buurt. Al onze coaches zijn gecertificeerd en houden jaarlijks hun kennis en kunde bij, door middel van permanente educatie punten.

De combinatie van werken in de praktijk en lesgeven in de theorie maakt onze aanpak uniek. Wij weten als geen ander wat er speelt op sociaal financieel gebied. Daar profiteren dus alle betrokken partijen van.

Visie

HR-managers en leidinggevenden bewust maken van de financiële zorgen bij hun medewerkers, zodat ze actief kunnen helpen door inzet van budgetcoaching.

Coaching

Waarom budgetcoach.nl?

  • Grondlegger en bedenker van budgetcoaching
  • Binnen 5 werkdagen een coach aan huis, online of op de werkvloer
  • Landelijke dekking meer dan 40 coaches, altijd een coach in de buurt
  • Kiwa gecertificeerde coaches
  • Erkend sociaal financieel opleidingsinstituut Learncare Academy
  • Kundig en persoonlijk
  • Levert maatwerk afgestemd op de organisatie
  • Al meer dan 15 jaar dé kennispartner op het gebied van loonbeslag en geldzorgen
Afspraak maken
Budgetcoaching

Het team

Leonie

Leonie Meyer-Hesterman

Directeur
Stephanie

Stephanie Hesterman

Directeur
Renegrijs

René Oosterveer

Manager

Daniel van der Meulen

Grafisch ontwerper

Tanisha Meyer

Administratief medewerker

Onze coaches

Ada

Budgetcoach

Het geeft mij voldoening als ik mensen kan helpen weer financieel boven Jan te komen.

Angely

Budgetcoach

Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar het verhaal achter de schulden. Het is te makkelijk om er zomaar een label op te plakken en te concluderen dat iemand niet met geld kan omgaan. In mijn werk heb ik heel wat gesprekken gehad met medewerkers die door financiële zorgen niet meer naar behoren functioneerden. Dit is destijds ook mijn drijfveer geweest om te starten met de opleiding schuldhulpverlening. Ik vond de materie dusdanig interessant dat ik daadwerkelijk iets met de opleiding wilde doen. Het geeft me energie als ik mensen weer het gevoel kan geven dat er een oplossing is voor iets wat in eerste instantie uitzichtloos lijkt. Daar doe ik het voor!

Bianca

Budgetcoach

Het werk is zeer inspirerend en veelzijdig. Het geeft me power als ik mensen kan helpen.

Conny

, Budgetcoach, Jobcoach

Het is altijd een drijfveer geweest om mensen te helpen bij het op orde brengen van de financiële administratie.

Danielle

Budgetcoach

Als budgetcoach met een achtergrond in de Hrm help ik graag om in een vaak onoverzichtelijke situatie weer overzicht te krijgen. Vandaaruit kun je dan weer gaan opbouwen en dat is vaak het allerbelangrijkste. Dat geeft weer nieuwe hoop en energie. Dan kun je zelf weer de regie krijgen over de balans in je inkomsten en uitgaven. Zelfredzaamheid is het speerpunt in de coaching. Ik help mensen daar graag mee op weg!

Eddie

, Budgetcoach, Jobcoach, Scheidingscoach

Al jaren werk ik met veel plezier voor Budgetcoach.nl om de zaken voor cliënten te regelen. Iedere keer is weer een uitdaging om de zaken weer op orde te krijgen.

Edith

Edith

Budgetcoach

Iedereen kan in financiële problemen komen. Dat kan soms verlammend doorwerken in je hoofd en dagelijkse bezigheden. Professionele budgethulp is dan belangrijk om erger te voorkomen en om je financiën weer op de rit te krijgen. Als gecertificeerd budgetcoach en schuldhulpverlener sta ik je graag vakkundig bij.

Esther

Budgetcoach

Naast mensen helpen ben ik ook fan van cijfers en sparen en dit alles maakt dat ik van mening ben dat ik de mooiste beroepen in de wereld heb. Ik kan me in beiden helemaal vastbijten en wil ook graag het maximale resultaat bij elk traject halen!

Gerieke

Budgetcoach

Met veel passie begeleid ik mensen op financieel gebied. Gedreven, eerlijk en betrouwbaar.

Jolanda

, Budgetcoach, Jobcoach, Scheidingscoach

Het leukste van dit werk is om samen met de klant te komen tot oplossingen voor de inkomsten en uitgaven en zo een kloppend budgetplan samen te stellen

Jon

, Budgetcoach, Jobcoach

Ik ben een bevlogen coach die alles uit de kast haalt om het gewenste resultaat te bereiken, uiteraard samen met de klant.

Judith

Budgetcoach

Samen met de cliënt orde in de financiële chaos scheppen en zo weer grip krijgen op de financiën. Vanaf het eerste moment betrek ik de cliënt bij het proces, dus actief aan de slag. Altijd met respect, maar ook met daadkracht.

Korien

Budgetcoach

Het geeft mij voldoening om mensen te kunnen helpen bij (dreigende) financiële problemen. Ik vind het heel goed dat er hulp kan worden geboden in een vroeg stadium van de problemen, zodat mensen eerder zelfredzaam kunnen worden.

Lida

Budgetcoach

Vaak krijg ik als reactie: “Hadden we dit maar eerder gedaan, dat had ons een boel zorgen en stress kunnen besparen!” Ik vind het boeiend en inspirerend om te zien dat mensen (weer) grip op hun geld krijgen en dat als een stukje geluk ervaren. Dat maakt voor mij het werk als budgetcoach waardevol.

Lonneke

, Budgetcoach, Jobcoach

Het leuke aan dit werk is dat mensen meestal de negatieve gevoelens over hun financiële situatie kwijtraken en weer enthousiast raken over hun (financiële) toekomst. Dit werkt door op meerdere vlakken dan alleen het financiële. Mensen slapen weer rustiger, zitten beter in hun vel, verzorgen zich beter en kunnen beter functioneren op hun werk en thuis.

Marion

Budgetcoach

Voor mij is het fantastisch om elke cliënt op weg te helpen naar een positieve toekomst. Al met al een logische vervolgstap na mijn ervaringen vanuit de zorg.

Mariska

Budgetcoach

Mariska V

Budgetcoach

Mat

Budgetcoach

Juiste aandacht waar vooral de mens centraal staat, met als doel een stabiele financiële toekomst.

Merijn

, Budgetcoach, Scheidingscoach

Samen met mijn klanten kijk ik graag terug op een geslaagd traject. Ik krijg dan vaak te horen: “Je bent veel aardiger dan we hadden verwacht. We dachten dat er een heel streng iemand zou komen die ons zou veroordelen”.

Miranda

Budgetcoach

Door mijn scheiding, een reorganisatie en een flinke burn-out is mijn interesse in de financiële problematiek en de impact daarvan op mensen alleen maar toegenomen. Als budgetcoach vind ik het fijn, mensen te helpen weer grip te krijgen op hun situatie, waardoor ze toch weer een beetje zicht krijgen op een fijnere toekomst.

Nicole

Budgetcoach

Ervaren gecertificeerde budgetcoach die denkt in oplossingen.

Nienke

, Budgetcoach, Jobcoach, Scheidingscoach

In onze maatschappij betekent geen geld over het algemeen geen eten en geen dak boven je hoofd. Stress rondom deze basisvoorzieningen zorgt ervoor dat je op alle andere vlakken in het leven vaak, niet of moeilijk, kunt functioneren. Ik hou van puzzeltjes oplossen, creatief denken en mensen. Iedereen verdient een nieuwe kans!

Pauline

Budgetcoach

Het geeft enorm veel voldoening om cliënten te ondersteunen bij de aanpak van hun financiële problemen. Met persoonlijke aandacht en deskundigheid kun je echt het verschil maken naar een financieel betere toekomst.

Pieter

, Budgetcoach, Jobcoach, Scheidingscoach

Inmiddels heb ik zeer veel kennis en ervaring opgedaan. Hiermee kan ik net wat extra’s betekenen als ik namens budgetcoach.nl bij u op bezoek zou komen.

Saskia

Budgetcoach

Het is leuk om in contact te komen met mensen en het schept een enorme voldoening om te kunnen helpen. Voornamelijk gaat het dan om mensen wegwijs te maken in hun financiële huishouding. Het inzichtelijk maken van inkomsten en uitgaven kan soms al meer dan voldoende zijn.

Tanya

Budgetcoach

Door mijn werk in de zorg als begeleider van mensen met psychische problemen, ontdekte ik al snel dat problemen rondom financiën een grote invloed hebben op het algeheel welbevinden. Dit maakt dat het moeilijk is om te kunnen blijven functioneren in deze maatschappij. Ik vind het fijn dat ik als budgetcoach gericht met mensen aan de slag kan om toe te werken naar een gezonde financiële huishouding en daarmee een flinke dosis stress weg kan halen.

Wilma

Budgetcoach

Ik vind het een uitdaging om mensen te helpen inzicht te krijgen in hun financiele situatie, hen te helpen besparingen toe te passen en daarnaast zelfredzaam te maken.

777

Wilt u loonbeslag verminderen of uw medewerkers preventief helpen bij

financiële zorgen?

Gratis

Download het gratis E-book boordevol tips gebaseerd op meer dan 15 jaar ervaring.

Speciaal voor werkgevers en HR