Over ons

Welkom! Wat leuk dat je kennis komt maken

Als 2 zussen staan wij aan het roer van de 2 familiebedrijven Learncare Academy & Budgetcoach.nl

We vinden het zeker niet vanzelfsprekend om met elkaar te mogen samenwerken. We zijn trots op het feit dat we een familiebedrijf zijn. We vinden het belangrijk dat ons bedrijf een familiesfeer uitademt en dat de medewerkers met elkaar omgaan als een grote familie. Dagelijks nieuwe mensen ontmoeten en van elkaar leren, is een van de redenen dat we ’s morgens met plezier aan ons werk beginnen.

Als familiebedrijf hebben we ook een duidelijk andere drijfveer dan traditionele bedrijven. Zeker, winst is belangrijk voor de continuïteit van de organisatie, maar niet onze belangrijkste drijfveer.

Met onze bedrijven willen wij een verschil maken in de levens van mensen. Iedereen heeft recht op een leven zonder armoede. Ons motto is dan ook: Ieder mens is het waard om in te investeren!

Missie & Visie

Het is onze levensmissie mensen te helpen bij het oplossen van hun financiële problemen. Waarom? Wij weten uit ervaring dat opgroeien in armoede niet niks is. Schaamte, doordat je noodgedwongen naar de voedselbank moet of het leven met schulden moet leiden.
Onze praktijkervaring nemen wij dan ook mee en hebben wij omgezet in daadkracht, want wij zijn hier met een duidelijke missie.

Het is ons doel om iedereen, zowel werknemer, leidinggevende, HR-verantwoordelijke, als werkgever, ervan bewust te maken dat ieder mens een waardevolle bijdrage levert aan de samenleving.

Wij helpen mensen met geldzorgen snel en kundig, een afspraak is binnen 5 werkdagen gemaakt. Waarbij we zorgen dat de dienstverlening altijd op maat gemaakt is door een professionele coach in de buurt. Al onze coaches zijn gecertificeerd en houden jaarlijks hun kennis en kunde bij, door middel van permanente educatie punten.

De combinatie van werken in de praktijk en lesgeven in de theorie maakt onze aanpak uniek. Wij weten als geen ander wat er speelt op sociaal financieel gebied. Daar profiteren dus alle betrokken partijen van.

Visie

HR-managers en leidinggevenden bewust maken van de financiële zorgen bij hun medewerkers, zodat ze actief kunnen helpen door inzet van budgetcoaching.

Coaching

Waarom budgetcoach.nl?

  • Grondlegger en bedenker van budgetcoaching
  • Binnen 5 werkdagen een coach aan huis, online of op de werkvloer
  • Landelijke dekking meer dan 40 coaches, altijd een coach in de buurt
  • Kiwa gecertificeerde coaches
  • Erkend sociaal financieel opleidingsinstituut Learncare Academy
  • Kundig en persoonlijk
  • Levert maatwerk afgestemd op de organisatie
  • Al meer dan 15 jaar dé kennispartner op het gebied van loonbeslag en geldzorgen
Afspraak maken
Budgetcoaching

Het team

Leonie

Leonie Meyer-Hesterman

Directeur
Stephanie

Stephanie Hesterman

Directeur

Daniel van der Meulen

Grafisch ontwerper

Tanisha Meyer

Administratief medewerker

Onze coaches

Angely

Budgetcoach

Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar het verhaal achter de schulden. Het is te makkelijk om er zomaar een label op te plakken en te concluderen dat iemand niet met geld kan omgaan. In mijn werk heb ik heel wat gesprekken gehad met medewerkers die door financiële zorgen niet meer naar behoren functioneerden. Dit is destijds ook mijn drijfveer geweest om te starten met de opleiding schuldhulpverlening. Ik vond de materie dusdanig interessant dat ik daadwerkelijk iets met de opleiding wilde doen. Het geeft me energie als ik mensen weer het gevoel kan geven dat er een oplossing is voor iets wat in eerste instantie uitzichtloos lijkt. Daar doe ik het voor!

Bart

Bart

Budgetcoach

Bianca

Budgetcoach

Het werk is zeer inspirerend en veelzijdig. Het geeft me power als ik mensen kan helpen.

Corin

Budgetcoach

Mijn passie is het motiveren en stimuleren van mensen om samen zelfstandigheid en structuur/overzicht te creëren in hun inkomsten en uitgaven, waardoor inzicht in financiën verkregen wordt en uitzicht op financiële onafhankelijkheid. Ik weet wat iemand met schuld en financiële problematiek meemaakt. Welke stress dit met zich mee kan brengen. Met mijn positieve instelling en mijn ervaring ben ik dan ook in staat om samen met de mensen te zoeken naar een structurele oplossing, hen te begeleiden en te motiveren.

Eddie

, Budgetcoach, Jobcoach, Scheidingscoach

Al jaren werk ik met veel plezier voor Budgetcoach.nl om de zaken voor cliënten te regelen. Iedere keer is weer een uitdaging om de zaken weer op orde te krijgen.

Esther

Budgetcoach

Naast mensen helpen ben ik ook fan van cijfers en sparen en dit alles maakt dat ik van mening ben dat ik de mooiste beroepen in de wereld heb. Ik kan me in beiden helemaal vastbijten en wil ook graag het maximale resultaat bij elk traject halen!

Ilona

Budgetcoach

Het is zo mooi om te zien dat je echt het verschil kan maken voor mensen!

Ingrid

Budgetcoach

Het geeft mij energie als ik samen met de client overzicht kan creeeren in de financiele chaos, om daarna samen op zoek te gaan naar een passende oplossing.

Ingrid V

Budgetcoach

Mijn aanpak in budgetcoaching gaat verder dan enkel cijfers; het draait om samen optrekken, een luisterend oor bieden en ontdekken wat nodig is voor verandering. Het creëren van helderheid en stabiliteit in de financiële situatie is iets wat ik erg belangrijk vind. Graag werk ik samen met de klant aan een weg naar financiële redzaamheid en rust. Het geeft mij energie en voldoening om te zien hoe mijn begeleiding kan leiden tot positieve veranderingen

Jolanda

, Budgetcoach, Jobcoach, Scheidingscoach

Het leukste van dit werk is om samen met de klant te komen tot oplossingen voor de inkomsten en uitgaven en zo een kloppend budgetplan samen te stellen

Judith

Budgetcoach

Samen met de cliënt orde in de financiële chaos scheppen en zo weer grip krijgen op de financiën. Vanaf het eerste moment betrek ik de cliënt bij het proces, dus actief aan de slag. Altijd met respect, maar ook met daadkracht.

Lonneke

, Budgetcoach, Jobcoach

Het leuke aan dit werk is dat mensen meestal de negatieve gevoelens over hun financiële situatie kwijtraken en weer enthousiast raken over hun (financiële) toekomst. Dit werkt door op meerdere vlakken dan alleen het financiële. Mensen slapen weer rustiger, zitten beter in hun vel, verzorgen zich beter en kunnen beter functioneren op hun werk en thuis.

Mat

Budgetcoach

Juiste aandacht waar vooral de mens centraal staat, met als doel een stabiele financiële toekomst.

Melenie

Budgetcoach

Stress rondom geldzorgen raakt zoveel meer levensgebieden. Ik ondersteun graag in het creëren van inzicht, overzicht en rust in de financiële situatie. Het mooie aan dit werk is dat dat je samen naar een eindpunt toewerkt waarbij de financiële toekomst er mooier en stabieler uitziet, met als doel minder stress.

Michelle

Budgetcoach

Ik kom zelf uit de financiële sector en miste tijdens dit werk erg het menselijk contact. Ik vind het heel fijn om mensen te helpen in hun persoonlijke proces en te ondersteunen waar mogelijk is. Tijdens een budgetcoaching traject kan ik mijn beide passies uitvoeren en een toegevoegde waarde zijn voor de cliënten.

Pauline

Budgetcoach

Het geeft enorm veel voldoening om cliënten te ondersteunen bij de aanpak van hun financiële problemen. Met persoonlijke aandacht en deskundigheid kun je echt het verschil maken naar een financieel betere toekomst.

Pien

Budgetcoach

Heb je een stapel post waar je niet meer doorkomt? Of aanmaningen waar je geen touw meer aan kan vastknopen? Ik kom graag bij je langs om orde in de chaos te scheppen.

Sjoerd

Budgetcoach

Ik zie mezelf als een Budgetcoach voor iedereen, en wil zoveel mogelijk mensen helpen om hun financiën op orde te krijgen. Dat is natuurlijk vaker een probleem bij lage inkomens, maar ook mensen met midden en hoge inkomens hebben vragen en problemen. Ik ben erkend financieel adviseur met ruim 30 jaar ervaring. Tevens ben ik opgeleid tot budgetcoach en schuldhulpverlener. Mijn ervaring is dat mensen vaak meer kunnen dan ze denken. Alleen hebben ze daar soms een beetje hulp bij nodig.

Sophia

Budgetcoach

Ik vind het een uitdaging om mensen weer inzicht te geven in hun financiën zodat er weer rust komt als het om de financiën gaat.

Tanya

Budgetcoach

Door mijn werk in de zorg als begeleider van mensen met psychische problemen, ontdekte ik al snel dat problemen rondom financiën een grote invloed hebben op het algeheel welbevinden. Dit maakt dat het moeilijk is om te kunnen blijven functioneren in deze maatschappij. Ik vind het fijn dat ik als budgetcoach gericht met mensen aan de slag kan om toe te werken naar een gezonde financiële huishouding en daarmee een flinke dosis stress weg kan halen.

Wilma

Budgetcoach

Ik vind het een uitdaging om mensen te helpen inzicht te krijgen in hun financiele situatie, hen te helpen besparingen toe te passen en daarnaast zelfredzaam te maken.