Over ons

Welkom! Wat leuk dat je kennis komt maken

Als 2 zussen staan wij aan het roer van de 2 familiebedrijven Learncare Academy & Budgetcoach.nl

We vinden het zeker niet vanzelfsprekend om met elkaar te mogen samenwerken. We zijn trots op het feit dat we een familiebedrijf zijn. We vinden het belangrijk dat ons bedrijf een familiesfeer uitademt en dat de medewerkers met elkaar omgaan als een grote familie. Dagelijks nieuwe mensen ontmoeten en van elkaar leren, is een van de redenen dat we ’s morgens met plezier aan ons werk beginnen.

Als familiebedrijf hebben we ook een duidelijk andere drijfveer dan traditionele bedrijven. Zeker, winst is belangrijk voor de continuïteit van de organisatie, maar niet onze belangrijkste drijfveer.

Met onze bedrijven willen wij een verschil maken in de levens van mensen. Iedereen heeft recht op een leven zonder armoede. Ons motto is dan ook: Ieder mens is het waard om in te investeren!

Missie & Visie

Het is onze levensmissie mensen te helpen bij het oplossen van hun financiële problemen. Waarom? Wij weten uit ervaring dat opgroeien in armoede niet niks is. Schaamte, doordat je noodgedwongen naar de voedselbank moet of het leven met schulden moet leiden.
Onze praktijkervaring nemen wij dan ook mee en hebben wij omgezet in daadkracht, want wij zijn hier met een duidelijke missie.

Het is ons doel om iedereen, zowel werknemer, leidinggevende, HR-verantwoordelijke, als werkgever, ervan bewust te maken dat ieder mens een waardevolle bijdrage levert aan de samenleving.

Wij helpen mensen met geldzorgen snel en kundig, een afspraak is binnen 5 werkdagen gemaakt. Waarbij we zorgen dat de dienstverlening altijd op maat gemaakt is door een professionele coach in de buurt. Al onze coaches zijn gecertificeerd en houden jaarlijks hun kennis en kunde bij, door middel van permanente educatie punten.

De combinatie van werken in de praktijk en lesgeven in de theorie maakt onze aanpak uniek. Wij weten als geen ander wat er speelt op sociaal financieel gebied. Daar profiteren dus alle betrokken partijen van.

Visie

HR-managers en leidinggevenden bewust maken van de financiële zorgen bij hun medewerkers, zodat ze actief kunnen helpen door inzet van budgetcoaching.

Coaching

Waarom budgetcoach.nl?

  • Grondlegger en bedenker van budgetcoaching
  • Binnen 5 werkdagen een coach aan huis, online of op de werkvloer
  • Landelijke dekking meer dan 40 coaches, altijd een coach in de buurt
  • Kiwa gecertificeerde coaches
  • Erkend sociaal financieel opleidingsinstituut Learncare Academy
  • Kundig en persoonlijk
  • Levert maatwerk afgestemd op de organisatie
  • Al meer dan 15 jaar dé kennispartner op het gebied van loonbeslag en geldzorgen
Afspraak maken
Budgetcoaching

Het team

Leonie

Leonie Meyer-Hesterman

Directeur
Stephanie

Stephanie Hesterman

Directeur
Renegrijs

René Oosterveer

Manager

Daniel van der Meulen

Grafisch ontwerper

Tanisha Meyer

Administratief medewerker

Onze coaches

Ada

Budgetcoach

Het geeft mij voldoening als ik mensen kan helpen weer financieel boven Jan te komen.

Angely

Budgetcoach

Ik ben altijd nieuwsgierig geweest naar het verhaal achter de schulden. Het is te makkelijk om er zomaar een label op te plakken en te concluderen dat iemand niet met geld kan omgaan. In mijn werk heb ik heel wat gesprekken gehad met medewerkers die door financiële zorgen niet meer naar behoren functioneerden. Dit is destijds ook mijn drijfveer geweest om te starten met de opleiding schuldhulpverlening. Ik vond de materie dusdanig interessant dat ik daadwerkelijk iets met de opleiding wilde doen. Het geeft me energie als ik mensen weer het gevoel kan geven dat er een oplossing is voor iets wat in eerste instantie uitzichtloos lijkt. Daar doe ik het voor!

Bianca

Budgetcoach

Het werk is zeer inspirerend en veelzijdig. Het geeft me power als ik mensen kan helpen.

Caroline

Caroline

Budgetcoach

Niemand staat ’s morgens op met het idee “laat ik eens in de financiële problemen komen”! Het is bijna altijd een samenloop van omstandigheden en geen overzicht en inzicht hebben in de geldstromen. Als budgetcoach help ik je om de financiële puzzel op te lossen. Met als doel en resultaat dat er haalbare betaalafspraken gemaakt kunnen worden, er grip op het geld komt en er eindelijk weer rust is.

Cisca

Budgetcoach

Als gecertificeerd budgetcoach help ik graag mensen weer zelfredzaam te worden op financieel gebied. Samen bekijken we je huidige situatie en gaan dit omzetten in een voor jou gezonde situatie. Als jij weer financieel zelfredzaam bent is mijn missie geslaagd.

Eddie

, Budgetcoach, Jobcoach, Scheidingscoach

Al jaren werk ik met veel plezier voor Budgetcoach.nl om de zaken voor cliënten te regelen. Iedere keer is weer een uitdaging om de zaken weer op orde te krijgen.

Edith

Edith

Budgetcoach

Iedereen kan in financiële problemen komen. Dat kan soms verlammend doorwerken in je hoofd en dagelijkse bezigheden. Professionele budgethulp is dan belangrijk om erger te voorkomen en om je financiën weer op de rit te krijgen. Als gecertificeerd budgetcoach en schuldhulpverlener sta ik je graag vakkundig bij.

Esther

Budgetcoach

Naast mensen helpen ben ik ook fan van cijfers en sparen en dit alles maakt dat ik van mening ben dat ik de mooiste beroepen in de wereld heb. Ik kan me in beiden helemaal vastbijten en wil ook graag het maximale resultaat bij elk traject halen!

Gerieke

Budgetcoach

Met veel passie begeleid ik mensen op financieel gebied. Gedreven, eerlijk en betrouwbaar.

Jolanda

, Budgetcoach, Jobcoach, Scheidingscoach

Het leukste van dit werk is om samen met de klant te komen tot oplossingen voor de inkomsten en uitgaven en zo een kloppend budgetplan samen te stellen

Judith

Budgetcoach

Samen met de cliënt orde in de financiële chaos scheppen en zo weer grip krijgen op de financiën. Vanaf het eerste moment betrek ik de cliënt bij het proces, dus actief aan de slag. Altijd met respect, maar ook met daadkracht.

Lonneke

, Budgetcoach, Jobcoach

Het leuke aan dit werk is dat mensen meestal de negatieve gevoelens over hun financiële situatie kwijtraken en weer enthousiast raken over hun (financiële) toekomst. Dit werkt door op meerdere vlakken dan alleen het financiële. Mensen slapen weer rustiger, zitten beter in hun vel, verzorgen zich beter en kunnen beter functioneren op hun werk en thuis.

Mariska V

Budgetcoach

Mat

Budgetcoach

Juiste aandacht waar vooral de mens centraal staat, met als doel een stabiele financiële toekomst.

Nienke

, Budgetcoach, Jobcoach, Scheidingscoach

In onze maatschappij betekent geen geld over het algemeen geen eten en geen dak boven je hoofd. Stress rondom deze basisvoorzieningen zorgt ervoor dat je op alle andere vlakken in het leven vaak, niet of moeilijk, kunt functioneren. Ik hou van puzzeltjes oplossen, creatief denken en mensen. Iedereen verdient een nieuwe kans!

Pauline

Budgetcoach

Het geeft enorm veel voldoening om cliënten te ondersteunen bij de aanpak van hun financiële problemen. Met persoonlijke aandacht en deskundigheid kun je echt het verschil maken naar een financieel betere toekomst.

Tanya

Budgetcoach

Door mijn werk in de zorg als begeleider van mensen met psychische problemen, ontdekte ik al snel dat problemen rondom financiën een grote invloed hebben op het algeheel welbevinden. Dit maakt dat het moeilijk is om te kunnen blijven functioneren in deze maatschappij. Ik vind het fijn dat ik als budgetcoach gericht met mensen aan de slag kan om toe te werken naar een gezonde financiële huishouding en daarmee een flinke dosis stress weg kan halen.

Wilma

Budgetcoach

Ik vind het een uitdaging om mensen te helpen inzicht te krijgen in hun financiele situatie, hen te helpen besparingen toe te passen en daarnaast zelfredzaam te maken.