• Grondlegger en bedenker van budgetcoaching
  • Al meer dan 15 jaar het budgetadvies bureau van Nederland
  • Landelijk dekkend
  • Privacy is gewaarborgd
  • Onze budgetcoaches werken ook in de avonduren
  • Budgetcoaches beschikken over kennis van de schuldhulpverlening, zowel het minnelijke als wettelijke traject (Wsnp).
  • Al onze budgetcoaches behalen jaarlijks hun PE-punten en hebben daarmee actuele kennis van de wet -en regelgeving
  • Snelle hulp aan huis binnen 5 werkdagen
1 op de
6000
mensen heeft risicovolle schulden
Gemiddeld tekort
6000
euro per maand
Aantal mensen in Nederland
6000
met te weinig geld voor basisbehoefte

Geldzorgen kunnen vele gevolgen hebben: betalingsachterstanden, betalingsregelingen en schuldhulpverlening, psychische en gezondheidsproblemen, huisuitzetting, maatschappelijke opvang en ontzetting uit de ouderlijke macht.

Kennis en intelligentie alleen zijn niet genoeg om uit de financiële problemen te komen. Ook mensen met een goede opleiding en een goed inkomen kunnen in moeilijkheden komen omdat ze even niet opletten of zaken voor zich uitschuiven. Dat geldt zeker op momenten dat het leven tegenzit, zoals bij een echtscheiding, faillissement of ontslag.

Kortom genoeg redenen om snel en adequaat te handelen bij financiële problemen.

Waar heeft een budgetcoach ervaring mee?

Werkgevers

Loonbeslag is voor een werknemer een financiële ramp, maar ook voor de werkgever kan het een behoorlijke kostenpost worden. Er moeten extra gesprekken gevoerd worden met de werknemer en het ziekteverzuim neemt vaak toe. Hoe kunt u de signalen eerder herkennen en wat kunt u betekenen voor uw werknemer?

Meer informatie

Woningcorporaties

Huisuitzetting door huurachterstand is met 88% één van de meest voorkomende reden. Door het vroegtijdig inzetten van een budgetcoach is een huisuitzetting vaak te voorkomen. Onze opdrachtgever Aedes zet bijvoorbeeld onze dienst in om hun huurders te helpen. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Meer informatie

Zorgverzekeraars

Een achterstallige betaling kan al snel oplopen en problematische gevolgen hebben. Menzis en Zilveren kruis hebben de dienst budgetcoaching in hun collectiviteitsverzekering opgenomen zodat werkgevers de beste zorg voor hun medewerkers kunnen leveren. Immers financiële gezondheid draagt bij aan de geestelijke- en lichamelijke gezondheid.

Meer informatie

Financiële instellingen

Een hypotheekachterstand is voor veel mensen niet in te halen zonder hulp. Vaak zijn er meerdere schulden aanwezig en is en betaalafspraak maken niet genoeg. Obvion en Woonfonds Achmea zetten daarom budgetcoaches in om te zorgen dat hun klanten weer het overzicht en een gezonde financiële zelfstandigheid weer terug krijgen.

Meer informatie

ZZP’ers

Een eigen onderneming en schulden kunnen vervelende gevolgen hebben en mogelijk zelfs tot faillissement leiden. Als ondernemer heeft u weinig tijd om deze zaken naast uw bedrijfsvoering te regelen. Het is dan ook goed om op de korte- en lange termijn te kijken hoe u er financieel voor staat. Wat als er een grote klant wegvalt? Zijn mijn privé en zakelijke financiën goed gescheiden? Hoe zit het met mijn reserves?

Meer informatie

Gemeenten

Met onze jarenlange ervaring werken wij met diverse gemeenten samen. Dit kan gaan om trainingen of het inzetten van budgetcoaches of jobcoaches. Het kabinet vindt het van groot belang om (problematische) schulden te voorkomen of op te lossen. Hiervoor zijn schuldenaren en schuldeisers in de eerste plaats zelf verantwoordelijk. Als mensen toch hulp nodig hebben, kunnen zij bij de gemeente terecht. De nadruk in het beleid ligt op ‘voorkomen in plaats van genezen’.

Meer informatie

Particulieren

Het verliezen van een baan, onverwacht langdurig in de ziektewet belanden betekenen helaas vermindering van inkomsten. Bent u daar op berekent? Wat betekent dit voor uw financiële huishouding? Zo zijn er nog vele voorbeelden van wanneer er vermindering van inkomsten kan optreden. Vaak denk je dit gebeurt mij niet. Toch liever voorkomen dan genezen? De budgetcoach kijkt ook mee op de langetermijn zo dat u direct weet hoe u ervoor staat in de toekomst en nu kunt handelen voordat het te laat is.

Meer informatie
Afspraak maken

Voor meer informatie of om een afspraak te maken kunt u onderstaand formulier invullen. Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op.







* Verplichte velden

Een greep uit onze partners

Waar bevinden onze coaches zich?