In gesprek over geldzorgen bij medewerkers

17 oktober 2022 de dag van de armoede, een uitstekende dag om met elkaar het gesprek aan te gaan over geldzorgen die bij jouw medewerkers spelen. Dat de zorgen groot zijn met alle stijgende kosten, weten we maar al te goed. Des te belangrijk om de medewerker weer (financiële) grip en rust te geven.

Laten we samen geldzorgen aanpakken! Voorkomen is beter dan genezen. Wij nemen je graag mee in de preventieve kant, zodat je medewerkers financieel fit blijven en de kosten voor ziekteverzuim en minder productieve medewerkers uitblijven.

Je leert hoe je:

  • Snel kunt schakelen als je een medewerker met geldzorgen signaleert, hoe je dit het beste aanpakt en hoe je ervoor zorgt dat de gehele organisatie hetzelfde doel nastreeft, namelijk je medewerker financieel fit krijgen én houden.
  • We vertellen je alles over schulden bij de medewerker, loonbeslag en de gevolgen voor de werkgever en uiteraard hoe je dit kunt voorkomen en hoe budgetcoaching het verschil kan maken voor jouw medewerkers. We delen graag de best practices met je. 
  • Wij geven je tenslotte de inzichten uit onze praktijkervaring met tips en voorbeelden hoe wij vele medewerkers helpen. Je krijgt een kijkje in de keuken van andere organisaties en we leren van elkaar. Laten we vooral het gesprek met elkaar aan gaan!

Datum: 17 oktober (dag van de armoede)
Tijdstip: 11:00 uur t/m 12:00 uur
Voor wie: HR, werkgevers, leidinggevende.
Spreker: René Oosterveer, manager budgetcoach.nl
Online meeting: Via zoom