Gratis online financiële APK coaching

Gratis online financiële APK coaching

Van maandag 23 maart t/m vrijdag 3 april bieden wij als budgetcoaches GRATIS 20 minuten online gesprekken aan voor werknemers die kampen met financiële vragen door de huidige onrust en angst rondom het Coronavirus.

Heb jij een medewerker die zich financieel zorgen maakt of te maken heeft met een loonbeslag? Aanmelden van de medewerker kan gemakkelijk en wij regelen de rest!

Waarom wij dit doen?
Angst en mentale onrust kan voor financiële onbalans zorgen. Het letterlijk op slot gaan door geen overzicht meer te hebben en te houden op de financiële administratie kan leiden tot vele dramatische gevolgen, zoals het niet kunnen betalen van de rekeningen met hoge schulden tot gevolg. Door een helpende hand aan te reiken, een luisterend oor te bieden en praktische tips te geven, ervaart de medewerker weer financiële rust. In deze tijden is het des te belangrijker om rustig en gezond te blijven.

Let op: Vol = vol!

Aanmelden voor gratis online sessie
Of mail naar info@budgetcoach.nl, naam, tijd+datum, eventuele contactpersoon.

Dit is een initiatief van de makers van de SAM APP. Wij dragen graag onze maatschappelijke steentje bij!
SAM biedt een totaal aanbod van e-health oplossingen om jouw medewerkers en business te laten groeien. SAM gelooft in een holistische aanpak, de positieve psychologie en dat investeren in duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling alle betrokkenen winst oplevert. Bekijk ook de andere coaches die jouw medewerker op vele gebieden kunnen helpen >>