Vacature manager

Vacature managerOver budgetcoach.nl
Budgetcoach.nl is een familiebedrijf dat mensen bewust wilt maken van hun kwaliteiten. Wij zijn grondlegger en bedenker van de dienst budgetcoaching. Met trots zijn wij al meer dan 15 jaar het financieel adviesbureau van Nederland. Door onze specifieke diensten zoals budgetcoaching, jobcoaching en scheidingscoach kunnen wij gericht maatwerk leveren. Wij zijn een landelijk dekkende organisatie met coaches verspreid door het land.

Onze zusterorganisatie Learncare Academy is een opleidingsorganisatie in de sociaal financiële branche en verzorgt onder andere opleidingen en trainingen voor PE punten. Dankzij budgetcoach.nl kunnen wij het beste uit de praktijk halen en meegeven aan onze cursisten.
Samen met onze klanten zoeken wij naar een totaaloplossing. De mens staat bij ons centraal. Wij zijn daarom ook op zoek naar een betrokken manager die de volledige bedrijfsvoering van budgetcoach.nl met passie voor de mens én de sociaal financiële branche kan leiden.

Functieomschrijving:
Als manager ben je een belangrijke schakel in het bedrijf van budgetcoach.nl. Je zorgt ervoor dat je de juiste mensen op de juiste plek weet te krijgen. Je zult het eerste aanspreekpunt zijn en door goed en actief te luisteren weet je precies wat de klanten willen. Door je ervaring in de sociaal financiële dienstverlening heb je als geen ander de kennis in huis en kun je deze gemakkelijk overbrengen. Je bent bekend met het geven van trainingen op het gebied van loonbeslag of omgaan met geld met betrekking tot diverse doelgroepen. Je krijgt te maken met diverse doelgroepen zoals particulieren, werknemers, werkgevers, overheidsinstellingen, gemeenten en overige bedrijven en dat maakt de functie zo interessant. Daarnaast heb je ervaring in een management functie waarbij je gemakkelijk meedenkt met de bedrijfsvoering en zie je kansen in het werkveld.
De manager moet een persoon zijn met een goede reputatie, een professionele instelling, een brede maatschappelijke belangstelling en relevante ervaring. Hij/zij heeft een werk- en denkniveau op minimaal HBO-niveau, aangevuld met diverse relevante opleidingen of cursussen op sociaal financieel gebied.
De manager is een persoon wiens betrouwbaarheid buiten twijfel staat en die geschikt is voor de uitoefening van zijn functies en altijd de mens voorop stelt.

Werkzaamheden:
– Zorgdragen voor een goed georganiseerde backoffice;
– Ondersteuning/input leveren aan de directie op het gebied van de missie, visie en strategie; van budgetcoach.nl voor het bepalen van de strategische doelstellingen en beheersen van de daarmee samenhangende risico’s;
– Het uitdragen van de missie en visie van budgetcoach.nl binnen en buiten de eigen organisatie;
– Contracten en brieven opstellen, houdt controle op de volledigheid van (digitale) dossiers;
– Verzorgen van de planning en administratie rondom de opdrachten;
– Werving en selectie van nieuwe coaches;
– Bijhouden van relevante ontwikkelingen op sociaal financieel gebied en weten te vertalen en implementeren binnen de bedrijfsvoering;
– Op basis van behoefte managementinformatie en rapportages aanleveren;
– Onderhouden van het klantencontact en bereid om (nieuwe) opdrachtgevers te werven en te bezoeken;
– Het geven van trainingen op het gebied van loonbeslag en omgaan met geld voor opdrachtgevers;
– Leidinggeven aan de coaches en informeren en rapporteren waar nodig;
– Tevens operationeel meewerkend;
– Borgen van bedrijfscultuur en klant- en medewerkerstevredenheid.

Wij vragen:
– Ervaring als relatiebeheerder. Bij voorkeur opgedaan in de sociaal financiële branche;
Stressbestendig, creatief, analytisch, communicatief sterk, zeer nauwkeurig, servicegericht en gevoel voor verantwoordelijkheid;
– Ervaring met leidinggeven;
– Uitstekende beheersing van Nederlands en Engels (woord en schrift);
– Affiniteit met sociaal financiële dienstverlening;
– Minimaal een HBO werk- en denkniveau (o.a. op gebied van sociaal financiële dienstverlening);
– Affiniteit met- of kennis van juridische kwesties m.b.t. overeenkomsten;
– Affiniteit met tooling in het kader van het opstellen van rapportages (o.a. Excel en word);
– Een netwerker pur sang die in staat is de vertaalslag te maken van beleid(svoornemens) naar o.a. innovatie en impact op bedrijfsvoering.

Wij bieden:
Naast een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden vinden wij het belangrijk dat je je ook op je plek voelt bij ons. We gaan regelmatig in gesprek met onze medewerkers om in te kunnen spelen op individuele behoeften en bieden de mogelijkheid om te blijven ontwikkelen. In nauwe samenwerking met je collega’s bij Learncare Academy zal je de informele cultuur proeven waarbij professionaliteit, collegialiteit en kennis(deling) centraal staan.

Soort dienstverband: Voltijd 40 uur
Ben je geïnteresseerd in deze uitdagende functie en woon je in de omgeving Alkmaar? Stuur dan je C.V. en overtuigende motivatie naar stephanie@learncare.nl t.a.v. Stephanie Hesterman
Sollicitaties zonder C.V. en motivatie worden niet in behandeling genomen.

De sluitingsdatum: 10-05-2019
Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.