Plezier in geldzaken? Dacht het niet…

Plezier in geldzaken? Dacht het niet…

De meeste mensen beleven niet bijzonder veel plezier in het beheren van hun geldzaken. En toch is het wel belangrijk om er regelmatig tijd aan te besteden. Het gaat dan om vragen als: is alles financieel op orde? Mijn partner werkt tijdelijk wat minder uren, wat heeft dat voor financiële gevolgen op de langere termijn? Is mijn pensioenopbouw eigenlijk wel goed geregeld? En, meer op een basaal niveau, hoe komt toch dat ik elke maand geld tekort kom. Moet ik meer gaan werken, of minder uitgeven? Of allebei misschien?

Bied rust, houvast en overzicht
Het zijn zomaar wat vragen die elk financieel fit mens zich regelmatig zou moeten stellen. Dat geeft rust, houvast en overzicht. Omdat we ook wel weten dat dit in veel huishoudens niet gebeurt, bieden we budgetcoaches aan. De gecertificeerde professionals helpen mensen die geldzorgen ervaren, al schulden hebben of, op financieel vlak, nog verder van huis zijn. Vaak worden onze budgetcoaches ingeschakeld door de werkgever. Voorkomen is immers beter dan genezen en zeker in dit geval. Heb je het idee dat er ook binnen jouw organisatie mensen stress ervaren als gevolg van geldzorgen? Help ze dan

Laat geen geld liggen 
Bijvoorbeeld door medewerkers preventief te helpen, door handige tips te verstrekken. Wil je zelf eerst inhoudelijk bijgepraat worden? Dat kan, neem contact met ons op. Dan vertellen we je meteen over de workshops die we geven, de ervaringsverhalen die we kunnen delen, de telefonische hulplijn die speciaal voor de collega’s van jouw bedrijf opengezet kan worden en het gebied waar ook jouw medewerker geld laat liggen. Neem vrijblijvend contact met ons op en ga het gesprek aan. Met ons én met je medewerkers.